Kunst met een grote K

Collectie

Bij Atteljee is er een grote collectie schilderijen die gemaakt worden door bijzondere kunstenaars.

Verkoop

De schilderijen van kunstgroep Atteljee zijn te koop en te huur. Het is ook mogelijk om een schilderij eerst voor een jaar te huren om vervolgens te kopen. De huurprijs wordt dan in mindering gebracht op de aankoopprijs.

Expositie’s

Atteljee exposeert vele malen per jaar op diverse locaties in Leeuwarden en omgeving. Vele kunstliefhebbers hebben tal van schilderijen mogen bewonderen. Een hoogtepunt was wel toen Koningin Maxima persoonlijk bij één van de exposities aanwezig was. Hare majesteit was erg onder de indruk van de vele mooie kunstwerken en ook tevens zeer begaan met de kunstenaars.

Kunstuitleen

De voorwaarden die gesteld worden bij het huren van een kunstwerk kunt u vinden in het ” reglement voor Abonnees ” die je krijgt bij ondertekening van het huurcontract.

De schilderijen zijn ingedeeld in 5 verschillende prijsklassen. De verkoopprijs van een schilderij bepaalt in welke categorie het schilderij valt voor de verhuur. Op het kaartje  bij het schilderij staat vermeld onder welke categorie het desbetreffende schilderij valt.

Prijsklassen:                                                                                                         Huurprijzen per jaar:

A: schilderijen met een verkoopprijs tot € 149,99                                              A:  € 28,50
B: schilderijen met een verkoopprijs vanaf € 150,- tot € 299,99                        B:   € 36,-
C: schilderijen met een verkoopprijs vanaf € 300,- tot € 449,99                        C:   € 57,-
D: schilderijen met een verkoopprijs vanaf € 450,- tot € 599,99                        D:   € 69,-
E: schilderijen met een verkoopprijs vanaf € 600,- tot € 749,99                         E:   € 80,-

Huur je meer werken tegelijk dan wordt een korting van € 2,- gegeven per volgend schilderij.
Voorbeeld: Je huurt 1 schilderij uit A en 2 schilderijen uit D. Dit wordt dan: € 28,50 + € 69,- + € 69,- – € 2,- – € 2,- = € 162,50

Voor abonnementen voor meer dan 10 kunstwerken, worden afzonderlijke prijsafspraken gemaakt. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Transport:
Wij hebben een breng- en haalservice. Hier kun je gebruik van maken wanneer je 3 of meer schilderijen huurt.

PB170334

Deze maand: Schilderen

Cadeau’s

Naast het vervaardigen van schilderijen, worden er ook diverse artikelen beschilderd. Deze vind je in onze verkoopruimte of zijn als maatwerk opdracht te bespreken. Daarnaast verkoopt Kunstgroep Atteljee ook cadeaubonnen welke te besteden zijn in onze uitleen.